Nettbutikk

Velkommen til nettbutikken vår. Her finner du navnelapper, tallbånd, pyntebånd, og sy-/strikkemerker.

Nettbutikken er reservert for registrerte kunder (institusjoner som bestiller på egne eller andres vegne, næringsdrivende, forhandlere og faste privatkunder). Andre kunder henvises til Nominette (navnelapper) og Epla-butikken vår (pyntebånd og symerker).

Navnebånd (A-15mm)

15
330,00
På lager
1
Produktdetaljer
Type: Vevde navnebånd
Materiale: 100% polyester
Bredde: 15 mm
Leveringstid: 1-2 uker
  • Forpakning: 100 stk.
  • Artikkelnummer: Artikkelnummeret gir informasjon om båndbredde, skrifttype (-r) og antall linjer (ikke farge). Bånd med mange tegn pr. linje med store skrifttyper gir lange bånd, del heller opp teksten på flere linjer. Strifttypen på 5A er liten, resten har minst en linje med en stor skrifttype.
  • Sy- eller stryke fast: Vi anbefaler å sy fast båndene.
  • Farge: Ikke alle fargekombinasjoner er like heldige, velg bånd og skriftfarger med best mulig kontrast. Spør hvis du er usikker.
  • Motiver: Plasseres før- og/eller etter teksten. Vær oppmerksom på at motiver veves i hele båndets høyde, altså ikke på kun en av linjene på tolinjede bånd. Unntakene er motiv 69, 70 og 101.
  • Tekst: Maks 15/20 tegn/tall/mellomrom pr linje avhengig av stor/liten skrifttype, uten tillegg i pris. Om det legges inn flere tegn forbeholder vi oss retten til å forkorte teksten, eller fordele den på flere linjer.

1A, 5A og 14A leveres kun med blokkbokstaver, på de andre kan minst en av linjene leveres med en blanding av små og store bokstaver.

Bestillinger mottatt før tirsdag klokken 12.00 leveres normalt uken etter.
Samlet bestilling/ levering av flere pakker bånd: 2-5 pakker (10% rabatt), 6-9 pakker (15% rabatt) og 10 eller flere pakker (20% rabatt).

Lagre dette produktet til senere