Betingelser

Generelt

E-postadresse og annen kontaktinformasjon, vil kun bli brukt til å kontakte deg om bestillingen din, og til å levere det du har bestilt. Kontaktinformasjon vil aldri overlates til en tredjepart.

Nettsidene våre inneholder bilder av mange bånd og merker laget for bestemte kunder. Ta kontakt med oss hvis du finner et bilde av din etikett, og ikke vil at det skal være her.

Ikke kopier bilder eller tekst fra nettsidene våre uten å spørre først.

Priser

Priser for produktene som kan bestilles i nettbutikken vår finnes der. Prisene justeres normalt ved årsskiftet. For spesiallagde produkter oppgis pris på forespørsel. Slike pristilbud er uforpliktende, og gyldige i tre måneder.

Bestilling

Bestillinger og forespørsler gjøres fortrinnsvis via en av nettbutikkene våre, alternativt via e-post, brev eller telefon. Fra juni 2023 stenges den ordinære nettbutikken vår for andre enn registrerte kunder (næringsdrivende, institusjoner, forhandlere og faste privatkunder), andre kunder henvises til Nominette eller Epla-butikken vår.

Spesielt ved forespørsel/bestilling av spesiallagde bånd og etiketter

  • Farger/ størrelse og utforming leveres så nært opptil kundens spesifikasjoner som mulig. Farger oppgis med PMS-koder på formatet PMS XXX C. Originaler sendes som en PDF-fil i minst 300 dpi oppløsning.
  • Det vil alltid være mulig for kunden å få tilsendt prøver i aktuell kvalitet for utprøving. Etter at en bestilling er gjort vil det i de fleste tilfeller bli laget en prøve-etikett som kunden kan få et bilde av for godkjenning.
  • Pris baserer seg på ferdige elektroniske originaler.
  • Varen er selgers eiendom inntil full betaling er mottatt.
  • Leveringstid oppgis, men er retningsgivende. Vi tar forbehold om forsinkelser grunnet forhold vi ikke kan påvirke.
  • Eventuell reklamasjon må skje skriftlig innen 14 dager etter at varen er mottatt. Vi minner om at det gjelder spesielle regler for angrerett ved tilvirkningskjøp.
  • Kunden er ansvarlig for at logoer og annet design ikke er tredjeparts eiendom, og på den måten kan komme i konflikt med varemerkerettigheter.
  • Vi ber om spesiell beskjed hvis produktet ikke kan brukes som vareprøve for andre kunder.

Levering

Alle varer blir sendt som brev eller sporbar pakke, og på rimeligste måte hvis vi ikke får annen beskjed. Vevde navnebånd har en leveringstid på 1-4 uker avhengig av type og tidspunkt for bestilling. Spesiallagde bånd og etiketter leveres 4-6 uker etter bestilling. Lagervare sendes normalt innen en uke etter bestilling.

Betaling

I nettbutikken vår kan man velge faktura eller kortbetaling via PayPal. Faktura kan sendes som EHF, på e-post, på papir sammen med varen, eller til oppgitt fakturaadresse. Hvis papirfaktura sendes til separat adresse belastes ekstra porto. Om vi må sende ut betalingsvarsler, belastes 35,- pr varsel. Det belastes ikke fakturagebyr.

Angrerett/Retur/ Reklamasjon

Det er i utgangspunkt 14 dagers angrerett på forbrukerkjøp, men de fleste produktene våre lages spesielt for den enkelte kunde, og defineres derfor som tilvirkningskjøp. Spesielle regler gjelder for angrerett på slike produkter. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven hos Lovdata

Om det skulle være feil eller mangler ved et produkt du har mottatt, ta kontakt med oss.