Tallbånd

Fra januar 2024 lagerfører vi ikke lenger tallbånd fra 1 – 100.

For flere år siden ble det innført nye regler for fortolling av småforsendelser fra utlandet. Først nå har Posten fått på plass et system for å ta hånd om dette, og denne ordningen rammer dessverre en del av forsendelsene vi mottar fra produsenten vår av tallbånd i Tyskland. Vi har derfor måtte gjøre noen endringer, men har fortsatt gode og raske løsninger for dere som bruker dette produktet.

Vi har nå følgende løsninger for vevde tallbånd;

  • Brede tallbånd til å sy fast. Pakker med 100 stk. f.o.m. nr. 1 t.o.m. nr. 200.

BESTILL HER

Forskjellen fra tidligere er at båndene mellom 1 og 100 ikke er lagervare, og at det leveres Artikkel 12/varenummer 905 (100% bomull) og Artikkel 1A/ navnebånd (100% resirkulert polyester) om hverandre. Om det ikke er angitt spesielle ønsker avgjør vi hvilken type som leveres. Det er avhengig av hva vi har tilgjengelig, andre samtidige ordre, ønsket leveringstid og totalt antall pakker tallbånd som er bestilt.

Ved bestilling av fem eller færre pakker leveres bare unntaksvis artikkel 12, og da kun etter spesiell beskjed, og med påslag for ekstra fortollingskostnad.
Selv om båndene er laget av forskjellig materiale er begge båndtypene av høy kvalitet og begge kan vaskes på 90 grader.
Om du har spesielle ønsker om båndtype, eller leveringen haster, er det viktig at du gir oss beskjed.

  • Samme type tallbånd som over, men høyere tall (f.o.m. tallet 201), og/ eller tall i andre farger, pakker med 50 stk. og tall til å stryke fast.

BESTILL HER (husk å velge artikkel 1A)

Her leveres det kun artikkel 1A/ navnebånd (100% resirkulert polyester). Prisen for disse er høyere enn for tallbånd t.o.m. tallet 200. Bestill før tirsdag klokken 12.00, så sender vi båndene uken etter.

Hvis du kan betale med kort kan du også bestille disse tallbåndene selv hos Nominette, dette blir noe rimeligere. Du finner dem her (velg 14 mm. bredde og den største skrifttypen).

Hvis du ønsker slike bånd i 100% bomull kan det skaffes, men det blir en god del dyrere enn polyesterbånd. Ta eventuelt kontakt med oss.

  • Restlager – tallbånd

Vi har en del rester av smale tallbånd i hvitt med rødt eller blått på lager.

BESTILL HER

  • Andre typer tallbånd

Det finnes både smalere og bredere tallbånd enn standardvarianten som er 15 mm. bred, og vi kan skaffe fortløpende tallbånd, tallbånd med stående tall, tallbånd i andre farger, og tallbånd til å stryke fast. Vi kan også levere strekkodeløsninger, spesiallagde tallbånd og størrelsesmerker.

KONTAKT OSS